Składniki
Krem pomidorowo - paprykowy z serem feta i grzankami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł274.55
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Oliwa
/l
30.0 ml
0%
Masło
/kg
30.0 g
0%
Czosnek, posiekany
/kg
20.0 g
0%
Woda
/l
450.0 ml
0%
Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
/kg
25.0 g
0%
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
750.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Pieprz czarny mielony
/kg
1.0 g
0%
Sól
/kg
1.0 g
0%
Chleb tostowy
/kg
100.0 g
0%
Podanie
Ser Feta
/kg
100.0 g
0%
Pestki dyni
/kg
20.0 g
0%
Oliwa dyniowa
/l
20.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Oliwa 30.0 ml
-
Masło 30.0 g
-
Czosnek, posiekany 20.0 g
-
Woda 450.0 ml
-
Pieprz czarny mielony 1.0 g
-
Sól 1.0 g
-
Chleb tostowy 100.0 g
Podanie
-
Ser Feta 100.0 g
-
Pestki dyni 20.0 g
-
Oliwa dyniowa 20.0 ml