Składniki
Klopsiki wegetariańskie w kremowym sosie grzybowym z pappardelle
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.06
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Sos grzybowy:
Olej
/l
40.0 ml
0%
Podgrzybki świeże lub mrożone
/kg
250.0 g
0%
Borowiki świeże lub mrożone
/kg
250.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
150.0 ml
0%
Śmietanka 18%
/l
1.3 l
0%
Sól
/kg
3.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
1.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
10.0 g
0%
Podanie:
Pappardelle All'uovo (Szeroka wstążka, makaron jajeczny) Knorr Professional 2 kg
/kg
900.0 g
0%
The Vegetarian Butcher Jak Klopsiki (No Meatballs) 2 kg
/g
650.0 g
0%
Tymianek świeży
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Sos grzybowy:
-
Olej 40.0 ml
-
Podgrzybki świeże lub mrożone 250.0 g
-
Borowiki świeże lub mrożone 250.0 g
-
Wino białe wytrawne 150.0 ml
-
Śmietanka 18% 1.3 l
-
Sól 3.0 g
-
Pieprz czarny mielony 1.0 g
-
Tymianek świeży 10.0 g
Podanie:
-
Tymianek świeży