Składniki
Kalafior w sosie beszamelowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Wykonanie
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg
/kg
40.0 g
0%
Mąka
/kg
50.0 g
0%
Mleko
/l
500.0 ml
0%
Gałka muszkatołowa
/kg
5.0 g
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Kalafior (ugotowany)
/kg
1800.0 g
0%
Jaja
/cu
20.0 cu
0%
Ziemniaki
/kg
2000.0 g
0%
Koktajl jogurtowy z czarnej porzeczki
/l
1500.0 ml
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Wykonanie
-
Rama Profi uniwersalny tłuszcz 72% 1kg 40.0 g
-
Mąka 50.0 g
-
Mleko 500.0 ml
-
Gałka muszkatołowa 5.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Kalafior (ugotowany) 1800.0 g
-
Jaja 20.0 cu
-
Ziemniaki 2000.0 g
-
Koktajl jogurtowy z czarnej porzeczki 1500.0 ml