Składniki
Indyk a'lla milanese z gnocchi
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł1073.96
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Medaliony
Pierś indyka
/kg
1.1 kg
0%
Sól
/kg
15.0 g
0%
Jaja
/szt.
4.0 szt.
0%
Cebula
/kg
50.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
3.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
2.0 g
0%
Mąka pszenna
/kg
250.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
200.0 g
0%
Skórka z cytryny
/kg
20.0 g
0%
Olej
/l
120.0 ml
0%
Warzywa
Mała marchewka
/kg
200.0 g
0%
Masło
/kg
80.0 g
0%
Cukinia baby, przekrojona wzdłuż
/kg
200.0 g
0%
Pieprz czarny mielony
/kg
1.0 g
0%
Tymianek suszony
/kg
3.0 g
0%
Sos
Cebula
/kg
80.0 g
0%
Czosnek
/kg
10.0 g
0%
Campagna Rustica (sos na bazie pomidorów z warzywami i pieczarkami) Knorr Professional 2kg
/kg
1.1 kg
0%
Nie Zawierają Alergenów
Produkt bezglutenowy
Kapary
/kg
40.0 g
0%
Podanie
Gnocchi (kluski ziemniaczane) Knorr 12 kg
/kg
1.2 kg
0%
Szpinak
/kg
100.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Medaliony
-
Pierś indyka 1.1 kg
-
Sól 15.0 g
-
Jaja 4.0 szt.
-
Cebula 50.0 g
-
Tymianek suszony 3.0 g
-
Pieprz czarny mielony 2.0 g
-
Mąka pszenna 250.0 g
-
Ser Parmezan 200.0 g
-
Skórka z cytryny 20.0 g
-
Olej 120.0 ml
Warzywa
-
Mała marchewka 200.0 g
-
Masło 80.0 g
-
Cukinia baby, przekrojona wzdłuż 200.0 g
-
Pieprz czarny mielony 1.0 g
-
Tymianek suszony 3.0 g
Sos
-
Cebula 80.0 g
-
Czosnek 10.0 g
-
Kapary 40.0 g
Podanie
-
Szpinak 100.0 g