Składniki
Wegański gulasz z bakłażana i ciecierzycy
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gulasz
Bakłażan
/szt.
12.0 szt.
0%
Sól
/kg
0.0 g
0%
Mąka pszenna do oprószenia
/kg
0.0 g
0%
Cebula, kostka
/kg
700.0 g
0%
Czosnek, plasterki
/kg
50.0 g
0%
Oliwa
/l
80.0 ml
0%
Papryka słodka wędzona
/łyżeczka
1.0 łyżeczka
0%
Kumin
/łyżeczki
2.0 łyżeczki
0%
Ciecierzyca konserwowa
/kg
1.0 kg
0%
Peperonata (pokrojona kolorowa papryka w zalewie pomidorowej) Knorr Professional 2,6kg
/kg
1.3 kg
0%
Produkt bezglutenowy
Knorr Professional Esencja bulionu warzywnego 1 l
/l
60.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Woda do konsystencji
/l
0.0 ml
0%
Pieprz czarny do smaku
/kg
0.0 g
0%
Podanie
Szczypior
/kg
60.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gulasz
-
Bakłażan 12.0 szt.
-
Sól
-
Mąka pszenna do oprószenia
-
Cebula, kostka 700.0 g
-
Czosnek, plasterki 50.0 g
-
Oliwa 80.0 ml
-
Papryka słodka wędzona 1.0 łyżeczka
-
Kumin 2.0 łyżeczki
-
Ciecierzyca konserwowa 1.0 kg
-
Woda do konsystencji
-
Pieprz czarny do smaku
Podanie
-
Szczypior 60.0 g