Składniki
Gazpacho
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł274.79
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Gazpacho
Passata przetarte pomidory Knorr Professional 10kg
/kg
1.6 kg
0%
Woda mineralna
/l
800.0 ml
0%
Sól, pieprz, cukier do smaku
/kg
0.0 kg
0%
Papryczka Chili Do Smaku
/
0.0
0%
Dodatki
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba bazyliowa 0,34 kg
/kg
20.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Papryka kolorowa
/kg
150.0 g
0%
Ogórek zielony
/kg
200.0 g
0%
Oliwki czarne
/kg
80.0 g
0%
Cebula czerwona
/kg
150.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
300.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Gazpacho
-
Woda mineralna 800.0 ml
-
Sól, pieprz, cukier do smaku
-
Papryczka Chili Do Smaku
Dodatki
-
Oliwa 50.0 ml
-
Papryka kolorowa 150.0 g
-
Ogórek zielony 200.0 g
-
Oliwki czarne 80.0 g
-
Cebula czerwona 150.0 g
-
Seler naciowy 300.0 g