Składniki
Filet z indyka z karczochami i suszonymi pomidorami podany z pikantnym sosem pomidorowym
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł0.0
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Indyk w solance
Woda
/l
2.0 l
0%
Sól
/kg
80.0 g
0%
Pierś indyka
/kg
1.1 kg
0%
Nadzienie do rolady
Kurczak(drobno zmielony)
/kg
300.0 g
0%
"Śmietanka" roślinna 30%
/l
200.0 ml
0%
Sól
/kg
2.0 g
0%
Karczochy konserwowe
/kg
140.0 g
0%
Pomodori Secchi (pomidory suszone) Knorr Professional 0,75kg
/kg
80.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
50.0 g
0%
Pietruszka zielona
/g
20.0 g
0%
Sos
Masło klarowane wegetariańskie
/l
40.0 ml
0%
Cebula ( posiekana)(drobna kostka)
/kg
80.0 g
0%
Czosnek(drobna kostka)
/ząbki
3.0 ząbki
0%
Woda
/l
0.5 l
0%
Knorr Sos do spaghetti Napoli 0,9 kg
/kg
75.0 g
0%
Curry w proszku
/kg
2.0 g
0%
Kumin
/kg
1.0 g
0%
Przyprawy (sól i pieprz)
/x
0.0 x
0%
Warzywa
Marchew
/kg
700.0 g
0%
Dynia
/kg
700.0 g
0%
Masło klarowane wegetariańskie
/l
0.0 ml
0%
Sól
/kg
3.0 g
0%
Kuskus
Kuskus
/kg
700.0 g
0%
Rosół z kury Knorr Professional 1kg
/kg
20.0 g
0%
Woda
/l
1.0 l
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Indyk w solance
-
Woda 2.0 l
-
Sól 80.0 g
-
Pierś indyka 1.1 kg
Nadzienie do rolady
-
Kurczak(drobno zmielony) 300.0 g
-
"Śmietanka" roślinna 30% 200.0 ml
-
Sól 2.0 g
-
Karczochy konserwowe 140.0 g
-
Ser Parmezan 50.0 g
-
Pietruszka zielona 20.0 g
Sos
-
Masło klarowane wegetariańskie 40.0 ml
-
Cebula ( posiekana)(drobna kostka) 80.0 g
-
Czosnek(drobna kostka) 3.0 ząbki
-
Woda 0.5 l
-
Curry w proszku 2.0 g
-
Kumin 1.0 g
-
Przyprawy (sól i pieprz)
Warzywa
-
Marchew 700.0 g
-
Dynia 700.0 g
-
Masło klarowane wegetariańskie
-
Sól 3.0 g
Kuskus
-
Kuskus 700.0 g
-
Woda 1.0 l