Składniki
Fasola w sosie pomidorowym z curry
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł3850.23
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Fasola, sos
Fasolka Jaś
/kg
400.0 g
0%
Sól
/kg
5.0 g
0%
Olej
/l
30.0 ml
0%
Knorr Żółta pasta curry 0,85 kg
/kg
100.0 g
0%
Szalotka krążki
/kg
120.0 g
0%
Por, krążki
/kg
100.0 g
0%
Boczek wędzony (kostka)
/kg
250.0 g
0%
Kiełbasa plastry
/kg
400.0 g
0%
Pietruszka plastry
/kg
80.0 g
0%
Okra plastry
/kg
150.0 g
0%
Marchew plastry
/kg
150.0 g
0%
Rosół jarzynowy Knorr Professional 1 kg
/kg
30.0 g
0%
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
800.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Fasola, sos
-
Fasolka Jaś 400.0 g
-
Sól 5.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Szalotka krążki 120.0 g
-
Por, krążki 100.0 g
-
Boczek wędzony (kostka) 250.0 g
-
Kiełbasa plastry 400.0 g
-
Pietruszka plastry 80.0 g
-
Okra plastry 150.0 g
-
Marchew plastry 150.0 g