Składniki
Dorsz w bekonie podany na caponacie
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł845.64
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Solanka
Polędwica z dorsza bez skóry
/kg
1300.0 g
0%
Woda
/l
2000.0 ml
0%
Sól
/kg
200.0 g
0%
Cukier
/kg
100.0 g
0%
Dorsz
Nać pietruszki
/pęczek
10.0 pęczek
0%
Koperek świeży
/pęczek
10.0 pęczek
0%
Boczek wędzony, plastry
/cu
10.0 cu
0%
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym
/l
40.0 ml
0%
Caponata
Oliwa
/l
50.0 ml
0%
Papryka czerwona
/kg
300.0 g
0%
Seler naciowy
/kg
300.0 g
0%
Bakłażan
/kg
300.0 g
0%
Sól morska
/kg
20.0 g
0%
Cukinia
/kg
200.0 g
0%
Wino białe wytrawne
/l
100.0 ml
0%
Liść laurowy
/szt.
2.0 szt.
0%
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
400.0 g
0%
Produkt bezglutenowy
Knorr Professional Primerba czosnkowa 0,34 kg
/kg
10.0 g
0%
Bez laktozy
Nie Zawierają Alergenów
Oliwki czarne
/kg
100.0 g
0%
Kapary
/kg
50.0 g
0%
Sól, Pieprz Do Smaku
/
0.0
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Solanka
-
Polędwica z dorsza bez skóry 1300.0 g
-
Woda 2000.0 ml
-
Sól 200.0 g
-
Cukier 100.0 g
Dorsz
-
Nać pietruszki 10.0 pęczek
-
Koperek świeży 10.0 pęczek
-
Boczek wędzony, plastry 10.0 cu
-
Tłuszcz do smażenia w piecu konwekcyjnym 40.0 ml
Caponata
-
Oliwa 50.0 ml
-
Papryka czerwona 300.0 g
-
Seler naciowy 300.0 g
-
Bakłażan 300.0 g
-
Sól morska 20.0 g
-
Cukinia 200.0 g
-
Wino białe wytrawne 100.0 ml
-
Liść laurowy 2.0 szt.
-
Oliwki czarne 100.0 g
-
Kapary 50.0 g
-
Sól, Pieprz Do Smaku