Składniki
Comber jagnięcy podany z kremem z czerwonego wina i winogronami
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł265.51
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Mięso
Comber jagnięcy
/kg
2.0 kg
0%
Sól morska
/kg
5.0 g
0%
Pieprz czarny
/kg
0.0 g
0%
Olej
/l
50.0 ml
0%
Marmolada
Winogrono białe, bez pestek
/kg
300.0 g
0%
Ocet winny biały
/l
140.0 ml
0%
Cukier brązowy
/kg
200.0 g
0%
Aromatyczna oliwa
Knorr Professional Primerba tymiankowa 0,34 kg
/kg
60.0 g
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Oliwa z oliwek
/ml
2.0 l
0%
Czosnek
/główki
3.0 główki
0%
Sól morska
/kg
40.0 g
0%
Krem z czerwonego wina
Wino czerwone Primitivo di manduria
/l
700.0 ml
0%
Sos pieczeniowy w paście Knorr 1,2 kg
/kg
40.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Mięso
-
Comber jagnięcy 2.0 kg
-
Sól morska 5.0 g
-
Pieprz czarny
-
Olej 50.0 ml
Marmolada
-
Winogrono białe, bez pestek 300.0 g
-
Ocet winny biały 140.0 ml
-
Cukier brązowy 200.0 g
Aromatyczna oliwa
-
Oliwa z oliwek 2.0 l
-
Czosnek 3.0 główki
-
Sól morska 40.0 g
Krem z czerwonego wina
-
Wino czerwone Primitivo di manduria 700.0 ml