Składniki
Carpaccio z fig/ salsa anchois
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł2630.69
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Carpaccio z fig
Figi świeże
/kg
1.5 kg
0%
Esencja Dymna Knorr Professional 0,4 l
/l
10.0 ml
0%
.png)
Oliwa truflowa
/l
80.0 ml
0%
Sól morska w płatkach
/kg
5.0 g
0%
Cukier brązowy
/kg
5.0 g
0%
Pieprz czarny młotkowany
/kg
2.0 g
0%
Salsa
Knorr Tomato Pronto Sos pomidorowy z kawałkami pomidorów i cebuli 2 kg
/kg
200.0 g
0%

Produkt bezglutenowy
Esencja Cytrusowa Knorr Professional 0,4l
/kg
5.0 g
0%
.png)
Anchois
/kg
50.0 g
0%
Kolendra świeża
/kg
10.0 g
0%
Paluch z ciasta francuskiego
Ciasto francuskie
/g
300.0 g
0%
Podanie
Rukola
/kg
100.0 g
0%
Ser Parmezan
/kg
200.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Carpaccio z fig
-
Figi świeże 1.5 kg
-
Oliwa truflowa 80.0 ml
-
Sól morska w płatkach 5.0 g
-
Cukier brązowy 5.0 g
-
Pieprz czarny młotkowany 2.0 g
Salsa
-
Anchois 50.0 g
-
Kolendra świeża 10.0 g
Paluch z ciasta francuskiego
-
Ciasto francuskie 300.0 g
Podanie
-
Rukola 100.0 g
-
Ser Parmezan 200.0 g