Składniki
Boczek wieprzowy glazurowany miodem na chrupko
Wylicz koszt tego dania tutaj
Ilość porcji
−
+
Cena dania w menu
Całkowity koszt składników
zł478.01
Koszt jednej porcji
Koszt składników (w %)
Etykieta składnika
Nazwa
Cena w zł
Ilość
% food cost składnika
Koszt całkowity
Zalewa
Sól
/kg
80.0 g
0%
Peklosól
/kg
20.0 g
0%
Marynata do wieprzowiny Knorr Professional 0,75kg
/kg
15.0 g
0%
Woda
/l
2.5 l
0%
Mieszanka ziół Garam masala
/g
15.0 g
0%
Goździki rozgniecione w moździeżu
/szt.
10.0 szt.
0%
Boczek surowy
/kg
1.8 kg
0%
Glazura
Miód
/kg
50.0 g
0%
Esencja bulionu wołowego Knorr Professional 1 l
/l
60.0 ml
0%
Bez laktozy
Produkt bezglutenowy
Ocet jabłkowy
/l
50.0 ml
0%
Olej
/l
20.0 ml
0%
Podanie
Arbuz (miąższ bez skóry)
/kg
1.3 kg
0%
Kolendra świeża
/kg
0.0 g
0%
Nazwa składnika
/
Uwaga: Wskazane ceny bazują na hurtowych cenach rynkowych. Mogą się wahać w zależności od zmian sezonowych oraz podaży. Unilever Food Solutions nie ponosi odpowiedzialności za żadne odstępstwa.
Zalewa
-
Sól 80.0 g
-
Peklosól 20.0 g
-
Woda 2.5 l
-
Mieszanka ziół Garam masala 15.0 g
-
Goździki rozgniecione w moździeżu 10.0 szt.
-
Boczek surowy 1.8 kg
Glazura
-
Miód 50.0 g
-
Ocet jabłkowy 50.0 ml
-
Olej 20.0 ml
Podanie
-
Arbuz (miąższ bez skóry) 1.3 kg
-
Kolendra świeża