Menu

Składniki

+

Baza

  • Banan 1.0 szt.
  • Lody Wanilia Bourbon Carte d'Or 1.0 porcja
  • Lody Truskawka Carte d'Or 1.0 porcja
  • Lody Czekolada Carte d'Or 1.0 porcja

Dekoracja

  • Bita śmietana 15.0 g
  • Pokruszone płatki zbożowe lub karmelizowane migdały
  • Polewa o smaku czekoladowym Carte d'Or 1kg 10.0 ml

Ten ponadczasowy klasyczny deser to łatwość przygotowania i idealna pozycja do zaoferowania.

...

Przygotowanie

  1. Baza

    • Pokrój banana na 4 równe części i ułóż na podłużnym talerzu.
    • Rozmieść po 1 porcji lodów Carte d’Or między kawałkami banana.
  2. Dekoracja

    • Udekoruj bitą śmietaną, pokruszonymi płatkami zbożowymi (lub karmelizowanymi migdałami) i polewą o smaku czekoladowym.
Menu
Strona Główna
Produkty
Przepisy
Wiedza